ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΗΣ IQ CROPS ΣΤΗΝ AGRO-EXPO 2016 - 1η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ




Πάνω από 38 εκθέτες από όλη την Ελλάδα και 5.000 επισκέπτες υποστήριξαν την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λασιθίου που συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Ιεράπετρας και την Περιφέρεια Κρήτης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τη στήριξη του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου, του Εμπορικού Συλλόγου, του Συλλόγου Επαγγελματοβιοτεχνών και της Ένωσης Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Ανατολικής Κρήτης που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Ιεράπετρας 27 – 29 Μαϊου .
Όπως χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης. ανέφερε "Η πρώτη αγροτική έκθεση Ιεράπετρας , Αgro Expo 2016, έκανε το όραμα ετών της αγροτικής Ιεράπετρας απτή πραγματικότητα. Αποτελεί μια κορυφαία διοργάνωση που τιμά πρώτα απ’ όλα την Ιεράπετρα και δημιουργεί ένα ευνοϊκό περιβάλλον, βάση για ανάπτυξη ουσιαστικών ευκαιριών και γόνιμων συνεργασιών για τον ιδιαίτερα αναπτυγμένο στον δήμο μας αγροτικό κλάδο. Προσφέροντας νέες δυνατότητες και πολλές ευκαιρίες, η Agro Expo 2016 και το Επιμελητήριο Λασιθίου, με την στήριξη του Δήμου Ιεράπετρας, της Περιφέρειας Κρήτης και των τοπικών συλλόγων και φορέων, θέτει γερές βάσεις για την θεσμοθέτηση αγροτικών εκθέσεων στον δήμο μας".
Το στελεχιακό δυναμικό της IQ CROPS υποδέχτηκε πολλούς Φίλους, Πελάτες και Συνεργάτες όπου συζητήθηκαν απόψεις για τις εξελίξεις στον Αγροτικό Χώρο και παρουσιάστηκαν τα νέα Προιόντα και Υπηρεσίες.
Θα είμαστε και του χρόνου εκεί....


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ

See Also